FAQ

Kan ni skicka era produkter via post?
Vi har inte möjlighet att skicka våra produkter via post eller paketleverans.

Levererar ni?
Vi levererar inom Göteborgsområdet och behöver din beställning senast två dagar före du önskar bakverken. Vid leverans inom Göteborgsområdet tillkommer en leveranskostnad. Vi kommer överens om upphämtning/leverans i samband med att du gör din beställning.

-Kan jag hämta upp min beställning?
Självklart kan du hämta upp din beställning i centrala Göteborg. Vi kommer överens om upphämtning/leverans i samband med att du gör din beställning.

Hur lång hållbarhet har produkterna?  
Våra efterrätter är gjorda enbart med äkta råvaror och vi använder inga konserveringsmedel. Din produkt håller därför i fyra dagar från det att du fått den i din hand. Oftast brukar hållbarheten inte vara ett problem, bakverket är slut efter bara några minuter.

-Kan man frysa ner dina produkter?
I dagsläget är det enbart våra cookies man kan frysa. Vi jobbar på att ta fram fler produkter som du kan frysa och spara till senare.

Har du några glutenfria produkter?
Alla våra produkter är glutenfria. Vi vill att de ska vara skonsamma för alla magar.

Innehåller dina produkter nötter?
Yes, några av våra produkter innehåller nötter. Har du allergier meddela oss när du gör din beställning så hittar vi produkter eller lösningar som är anpassade efter era behov.

-Jag har allergier, hur vet jag vilka produkter jag kan beställa?
Vi startade Vesserts för att göra det möjligt för de med allergier att fortfarande äta goda kakor och desserter. Alla våra produkter är glutenfria och innehåller inga animaliska produkter. Har du några speciella allergier eller behov hör av dig så ser vi hur vi kan tillgodose dina specifika behov.

Var lärde du dig att baka?
Jag har bakat och experimenterat under många år. När jag fick frågan från vänner och bekanta att göra beställningar till dem insåg jag att jag ville dela glädjen av veganska och glutenfria bakverk med världen.

-Skulle jag kunna få receptet på en av dina produkter?
Vi är lite hemlighetshållare när det gäller våra ingredienser. Men vi jobbar på att i framtiden även kunna erbjuda några kul DIY (do it yourself) recept.

Tack för ditt fortsatta stöd och skriv gärna en rad på kontaktsidan om du någonsin har några andra frågor eller problem.