fbpx

Vår mission

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Hur missionen mot matmobbing började
Idén var självklar redan från början. Jag är laktosintolerant. När mitt första barn föddes, tog det bara några månader innan vi upptäckte att han hade mjölkproteinallergi. När vi skulle fira hans första födelsedag var det inte så lätt för mig att hitta en födelsedagstårta. Jag letade intensivt utan att hitta roliga produkter och upptäckte att det saknades något ganska grundläggande på marknaden, efterrätter och tårtor med bra smak som var både fria från mjölk och fria från gluten. 

Det var efter det som jag började fundera på om det fanns en marknad för produkter som var så goda att kunder väljer samma produkt till alla i ett sällskap, för att det är godast. För mig är det oacceptabelt att ett födelsedagsbarn på grund av en allergi skall få äta något tråkigt, medan de som firar barnet väljer något bättre i stället. Tanken till det som idag är inkluderande smakupplevelser föddes.

Min kärlek till människor och min passion för mat fick mig att börja baka veganska och glutenfria efterrätter till födelsedagsfester, slappardagar och tilltugg till helgen. För att få fram bra smaker behövde råvaror vara bättre än vad vi är vana vid och för att kunna producera kostnadseffektivt i stor skala fick produktionsmetoder förfinas. Verksamheten och recepten har vuxit och idag kan du finna Vesserts i din matbutik. 

De hemliga ingredienserna?

Ingredienser du vill äta som är snälla mot din mage ☺